Wie is Anoek

WIE iS ANOEK?

MIJN VERHAAL


Mijn oudste dochter vroeg me wat ik wilde worden toen ik zo oud was als zij. Ze moet een jaar of 11 geweest zijn en ik was op dat moment aan het werk als tandtechnieker. Ik wist het vrijwel meteen. Kinderverzorgster of schoonheidsspecialist. Nooit meer aan gedacht nadien maar als 11-jarige was dit mijn droom.
Doordat ik op dat moment geen voldoening meer haalde uit mijn job, was ik aan het nadenken over een alternatief. Ik wilde iets doen dat ik kon inplannen en kon combineren met mijn gezin. Doordat ikzelf al jààààren grote fan was van de producten en de behandelingen van Dr.Hauschka, ontsprong daar het idee om Dr.Hauschka therapeut te worden. Ik ging naar een infodag waar ze me vertelden dat ik eerst een diploma schoonheidsspecialist op zak moest hebben, dan alles moest vergeten om dan bij hen aan de opleiding te beginnen.
Zo gezegd zo gedaan. In 2014 ben ik dan aan de opleiding voor Dr.Hauschka therapeut begonnen. Gedurende een week wisselden theorie en praktijk zich af. Na 3 maanden casussen oplossen, ging ik terug om examen af te leggen waarvoor ik met glans geslaagd was en me dus sinds februari 2015 Dr.Hauschka therapeut mag noemen.


Op 25 september 2021 werd ik dan uit 175 therapeuten tot Dr.Hauschka therapeut van het jaar benoemd.


Begin 2022 volgde ik de intensieve opleiding van de lichaamsverzorging. Sindsdien kan je bij Naturaleza terecht voor zowel de gelaats- als de lichaamsverzorgingen van Dr.Hauschka.

Ik geloof dat ieder mens mooi is en dat iedereen het verdient om zijn eigen individuele schoonheid aan de wereld te laten zien!