0479/63.96.61

enkel op afspraak
De gelaatsverzorgingen gebeuren bij schoonheidsstudio Naturaleza steeds met de producten van Dr. Hauschka cosmetica. De behandelingen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen.


Dr. Hauschka cosmetica is een 100 % natuurzuiver cosmeticamerk dat de huidige functies reguleert. Ze is  in staat om zelfs de meest complexe huidbeelden weer in balans te brengen.

Belangrijk daarbij is het feit dat de mens in zijn geheel wordt bekeken en niet in delen. De huid wordt beschouwd als een orgaan dat zichzelf, indien gezond, reguleert. Met andere woorden: de huid kan zelf haar vocht- en vetproductie in balans houden en zichzelf ook reinigen.

Door invloeden van buitenaf en van binnenuit kan dit proces verstoord raken, waardoor een onevenwichtig huidbeeld ontstaat.

De Dr. Hauschka behandeling brengt de huid opnieuw in evenwicht en stimuleert haar om zichzelf te onderhouden. Natuurlijk zijn het reinigen en verzorgen van de huid daarbij van belang, maar wat de Dr. Hauschka behandeling bijzonder maakt, zijn de stappen en het ritme die zowel lichaam als geest ontvankelijk maken voor de behandeling en de producten. Ritme en lymfestimulatie zijn twee van die zo onderscheidende onderdelen uit deze behandeling.Wenst u graag  meer info over Dr. Hauschka Cosmetica  surf dan naar www.drhauschka.nl


Hiernaast vindt u een  filmpje die u een kleine impressie geeft van de

Klassieke Dr. Hauschka behandeling!Copyright © All Rights Reserved

schoonheidsstudio naturaleza - anoek bastiaens - mechelsesteenweg 30- Mortsel - 0479/63.96.61

enkel op afspraak